VÅRA MEST POPULÄRA CYKLAR

Rea!
16990kr
Rea!
Elcykel i Stockholm

Cykla fram ljudlöst på din elcykel i Stockholm

Vi har Elcyklar på mellan 250W till 1000W. Kraften på din elcykel gör att du med enkelhet kan komma upp för även de brantaste backarna.

Du kan även själv välja hur mycket hjälp du vill ha av din elcykel. På väg till jobbet kan du använda mer hjälp så slipper du bli så varm och på vägen hem kan du använda din egna kraft och få en skön träning med din elcykel i Sthlm

Kontakta oss för att få rådgivning av vilken cykel som passar bäst för dig och dina ändamål. 

Parkera din elcykel i Stockholm

För att fler ska välja cykeln måste det vara enkelt att parkera. Stockholm utökar nu antalet parkeringsplatser för cyklar. Idag finns det. 30 000 parkeringsplatser i staden.

Stockholm stad rekommenderar dig att parkera din elcykel på en särskild cykelparkering eller i ett av ställen som finns utplacerade i staden. Om inget ställ finns skall den ställas så den inte blockerar gång eller cykelbanor. Finns det en förbudsskylt får du inte heller parkera på denna platsen. 

När du parkerar cykeln får den endast stå på samma plats i 24h annars kan staden flytta på din cykel.

Här hittar du en karta över tillgängliga parkeringsplatser för cyklar i Stockkholm. 

Stockholm bygger om för bättre möjligheter för cyklister

Stockholm planerar att bygga om staden för att förbättra möjligheten för cyklister. Målsättningen är att att tills år 2030 skall 15% av alla resor under rusningstid göras med cykel. Redan nu kan du ta del av Stockholms cykelplan (Öppna pdf). 

 

elcykel i stockholm

POPULÄRA PRODUKTKATEGORIER

Elcykel i Stockholm
En bild över Stockholm och de vägar där du kan cykla med din elcykel