Villkor och Beställning

Provkörning

Möjligheten att provköra finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping.

Showroom finns på Science Park, Gjuterigatan 9, Jönköping. Endast bokade tider.
Kontakta oss för tidsbokning på info@elscootersweden.com

Beställning

Du beställer din produkt på hemsidan genom att lägga önskad produkt i varukorgen. Tryck sedan på ”gå till kassan”. Fyll i dina uppgifter i formuläret. Betala med kort om du är privatperson genom att fylla i dina kortuppgifter i rutan. Klicka sedan på slutför köp. Bekräfta ditt köp med bank-ID. Gå sedan tillbaka till sidan elscootersweden.com där du gjorde beställningen. Ordern bekräftas och det står nu ”Tack för ditt köp”. Du får ett mail med din orderbekräftelse, som också fungerar som kvitto. Garantin följer med köpet dvs 12 mån garanti.

Ditt köp är säkert och vi skyddar dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Om du representerar ett företag väljer du istället ”fakturaköp” och fyller i dina uppgifter på sidan och slutför köp. Därefter skickas en faktura till angiven mailadress. Betalning sker i förskott. När du betalat fakturan skickar du en print screen på kvittensen/kvittot och vi ser till att din beställning skickas omgående.

Avbetalning

Avbetalning kan beviljas genom Wasa kredit på vissa produkter. Gör en ansökan här: Kreditansökan för avbetalning.

Efter beviljad ansökan kontakta oss så gör vi beställningen.

Räntefri avbetalning upp till 24 mån. Startavgift: 490 kr. Aviavgift: 45 kr/mån.

Returrätt

Returrätt och pengarna tillbaka om produkten inte är använd. Kund står för returfrakten. Returrätt 14 dagar enligt konsumentköplagen.

Leverans

Priser inklusive frakt inom hela EU. Produkten skickas direkt hem till din adress. Alla produkter är i princip färdigmonterade. Undantag dock för produkter som benämns ”endast för avhämtning”. Se text under respektive produkt. 

Leveranstid från Polen ca 7 arbetsdagar. Avhämtning från lager i Sverige kan ske samma dag när kunden hämtar själv.

Garanti

12 mån garanti på motor och batteri.