Villkor och Beställning

Provkörning

Möjligheten att provköra finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Jönköping

Butik finner du på Brunnsgatan 7, 553 16, Jönköping

Vill du kolla  eller provköra en produkt, kontakta oss innan för tidsbokning på info(at)elscootersweden.com

Beställningar och GDPR

Du beställer din produkt på hemsidan genom att lägga önskad produkt i varukorgen. Tryck sedan på ”gå till kassan”. Fyll i dina uppgifter i formuläret. Betala med kort om du är privatperson genom att fylla i dina kortuppgifter i rutan. Klicka sedan på slutför köp. Bekräfta ditt köp med bank-ID. Gå sedan tillbaka till sidan elscootersweden.com där du gjorde beställningen. Ordern bekräftas och det står nu ”Tack för ditt köp”. Du får ett mail med din orderbekräftelse, som också fungerar som kvitto. Garantin följer med köpet dvs 12 mån garanti.

Ditt köp är säkert och vi skyddar dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Om du representerar ett företag väljer du istället ”fakturaköp” och fyller i dina uppgifter på sidan och slutför köp. Därefter skickas en faktura till angiven mailadress. Betalning sker i förskott. När du betalat fakturan skickar du en print screen på kvittensen/kvittot och vi ser till att din beställning skickas omgående.

Avbetalning

Avbetalning kan beviljas genom Wasa kredit på vissa produkter. Gör en ansökan här: Kreditansökan för avbetalning.

Efter beviljad ansökan kontakta oss så gör vi beställningen.

Räntefri avbetalning upp till 24 mån. Startavgift: 490 kr. Aviavgift: 45 kr/mån.

Returrätt

Returrätt och pengarna tillbaka om produkten inte är använd. Kund står för returfrakten. Returrätt 14 dagar enligt konsumentköplagen.

Leverans

Priser exklusive frakt inom hela EU. Produkten skickas direkt hem till din adress. Alla produkter är i princip färdigmonterade.

Undantag för avhämtning är att vissa produkter finns endast för hemleverans då vi har dessa på vårt lager i Polen (Leveranstid ca. 7 arbetsdagar). Se text under respektive produkt för mer information.

Avhämtning från lager i Sverige kan ske samma dag och hemleverans skickas hem till dörren inom ett par dagar.

Garanti

12 mån garanti på motor och batteri.